U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » S Gravenhage

Aannemer S Gravenhage

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in S Gravenhage. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Zuid-Holland, ga naar aannemer Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Klusbedrijf Denhaag K.B.D

Vredeoord, 2544 TZ S Gravenhage (Zuid-Holland)
Tel: 0642074396, Fax: -, KvK: 27314753
Heeft u dat ook wel eens? Van die kleine verbouwingen in of om het huis,
die maar blijven liggen? Een gemetselde afscheiding in de tuin, een muur of plafond die nodig gestuct moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen en verbouwingen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen.

Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klusbedrijf Denhaag K.B.D

Swiebel Bouwservice

Neherkade 2262, 2521 RN S Gravenhage (Zuid-Holland)
Tel: 0622807573, Fax: 0703997881, KvK: 56555822
Swiebel Bouwservice verzorgd onderhouds- en renovatieprojecten aan woningen
en bedrijfspanden. Daarbij nemen wij de opdrachtgever alle zorgen uit handen

Diensten
Kleine en grotere onderhouds- en renovatieprojecten kunt u met een gerust hart aan Swiebel Bouwservice toevertrouwen.

Wij bieden, naast mutatie-onderhoud, een zeer compleet dienstenpakket. Daarnaast is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, waardoor continuïteit van uw onderhoud gewaarborgd is.

Voor bedrijf en Particulier !!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Swiebel Bouwservice

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy