U bent nu hier: Home » Utrecht » Nieuwer Ter Aa Stichtse Vecht

Aannemer Nieuwer Ter Aa Stichtse Vecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Nieuwer Ter Aa Stichtse Vecht. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Utrecht, ga naar aannemer Utrecht. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Wiebes' Maatwerk

Dorpsstraat 16, 3626 AD Nieuwer Ter Aa Stichtse Vecht (Utrecht)
Tel: 0294-232556 b.g.g. 06-42426818, Fax: -, KvK: 30255200
Wiebes' Maatwerk is een allround klussenbedrijf met ervaring in het
opknappen en renoveren van huizen. Negentig procent van de klussen voeren wij zelf uit, zo kan Wiebes' Maatwerk voor elke klus iets voor u betekenen.
Wanneer wij denken kennis of ervaring voor uw klus te missen, dan schakelen wij de juiste partner voor u in. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kwaliteit of vakmanschap, Wiebes' Maatwerk regelt de juiste persoon voor uw klus en daarmee zorgen wij ervoor dat alles volgens uw wensen geregeld en opgeleverd wordt.

Wiebes' Maatwerk heeft sinds kort een nieuw onderdeel: 4yourLIVING.nl De site voor de aankleding van uw woning, dus ben u opzoek naar nieuwe binnenzonwering (gordijn, vitrage, jaloezie enz) of naar een nieuwe vloer (laminaat, tapijt, pvc, karpet enz), aarsel niet en kijk op www.4yourliving.nl en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Wiebes' Maatwerk

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy