U bent nu hier: Home » Utrecht » Langbroek

Aannemer Langbroek

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Langbroek. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Utrecht, ga naar aannemer Utrecht. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Blankenstijn BV

Langbroekerdijk A82, 3947 BK Langbroek (Utrecht)
Tel: 0343-561614, Fax: -, KvK: 30180374
Blankenstijn Bouw is een jonge onderneming. In 1998 begon Arjan
Blankenstijn als loon- en verhuurbedrijf. Hij heeft bij verschillende aannemers gewerkt als zzp-er. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan.
Na een aantal jaar begon hij met kleine klussen zoals tuinmuren, kozijnen vervangen enz. De laatste jaren is dit flink uitgebreid, tot zelfs, complete nieuwbouw huizen. Wij werken samen met vaste loodgieter, elektricien, stukadoor enz.. Op deze wijze kunnen wij snel inspelen op uw totale wensen.
Wij komen bij u langs om het project te bespreken. Ook tijdens de bouw is Arjan Blankenstijn veel op de bouwplaats. Hierdoor kan er gemakkelijk wat geregeld of veranderd worden. Onze kracht ligt in de korte lijnen met u als opdrachtgever en onze ervaren vakmensen die van aanpakken weten!!
Heeft u plannen voor een renovatie, verbouwing of nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw plannen te bespreken. Wij maken graag een geheel vrijblijvende en duidelijke offerte!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Blankenstijn BV

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy