U bent nu hier: Home » Utrecht » Baarn

Aannemer Baarn

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Baarn. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Utrecht, ga naar aannemer Utrecht. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

C. van Dinther Installatietechniek

Lepelaarstraat 32, 3742 XP Baarn (Utrecht)
Tel: 06-53928035, Fax: -, KvK: 31047514
C. van Dinther Installatietechniek


Van origine zijn wij zijn een installatie bedrijf met specialisatie in verwarmings-, klimaatbehandelings-, loodgieters techniek.

In 1996 zijn wij gestart met een schat aan ervaring, opgedaan in de 16 jaar die we verbonden zijn geweest aan een van de grootste installatie bedrijven in midden Nederland.

Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma's en zijn dus in staat een kwalitatief hoogstaande installatie uit te voeren, en daarna uw installatie in een gezonde conditie te houden.

Daarnaast heeft C. van Dinther Installatietechniek al een groot aantal jaren een officiële erkenning als leerbedrijf.

Sinds enige tijd richten wij ons tevens op ondersteuning van Nederlanders die een woning in het buitenland bezitten, zoals nieuwe c.v. installatie i.v.m. bevriezing in Italië, het verbouwen van een koetshuis tot een appartement in Frankrijk, het oplossen van riool problemen in Frankrijk ( zie de foto’s )

Ook werken wij al jaren voor diverse vastgoedbedrijven om complexe problemen op te lossen en onderhoud te verrichten.

Aangezien het moeilijk is via een beschrijving of een foto te beoordelen wat de kosten zijn voor de opdracht prefereren wij om eerst telefonisch contact met elkaar op te nemen en eventueel de situatie te komen bekijken, zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan.

U kunt contact met mij opnemen via 0653928035 of via de mail cvandinther@ziggo.nl. Ook kan ik contact met u opnemen op het tijdstip wat u schikt.

Met vriendelijke groeten van Carlo van Dinther

Meerdere foto’s zijn op aanvraag beschikbaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › C. van Dinther Installatietechniek

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy