U bent nu hier: Home » Gelderland » Nijmegen

Aannemer Nijmegen

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Nijmegen. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Gelderland, ga naar aannemer Gelderland. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Aannemersbedrijf van de Water bv

Vlotkampweg 20, 6545 AG Nijmegen (Gelderland)
Tel: 0243712750, Fax: 0243712755, KvK: 10023484
Van De Water Aannemersbedrijf is een zelfstandig aannemersbedrijf gevestigd
in Nijmegen. Op het gebied van utiliteits- en industriebouw, woningbouw, renovatie en verbouw, onderhoud en service zijn wij u graag van dienst.

Van De Water is een ervaren en deskundig aannemersbedrijf. Dankzij betrouwbaarheid en vakmanschap heeft het bedrijf sinds de oprichting in 1936 een uitstekende reputatie verworven. Thans is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatief middelgroot bouwbedrijf werkzaam in Nijmegen en wijde omgeving. Een strakke en complete organisatie met vakbekwame medewerkers is de sleutel tot ons succes.

Van De Water is een veelzijdig en modern bouwbedrijf. Iedere opdracht, van groot tot klein, is bij Van De Water in goede handen. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen flexibele en professionele machinale timmerwerkplaats en materieeldienst. De brede expertise van het bedrijf komt van pas in alle fases van het project: van planontwikkeling tot afwerking.

Onze bedrijfsvoering voldoet aan de belangrijke kwaliteits- en veiligheidskeurmerken: De ISO 9001 en VCA**. Optimale tevredenheid van de klant staat altijd centraal. Niet alleen als bouwbedrijf staan wij de klant terzijde bij de realisatie van alle wensen. Vooral als adviseur zorgt Van De Water voor een optimaal eindresultaat. De directie zorgt daar hoogstpersoonlijk voor.

Onze vaklieden zijn altijd goed geschoold en gemotiveerd. Van De Water investeert voortdurend in de vakkennis van eigen werknemers en aanstaande vakmensen. Onze medewerkers hebben daardoor een sterke binding met het bedrijf, hetgeen een waarborg is voor onze continuiteit en kwaliteit. In 2006 werd Van De Water uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de bouw en infra.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Aannemersbedrijf van de Water bv

Fokker Vof Aannemingsbedrijf

Voorstadsln 149, 6541 SM Nijmegen (Gelderland)
Tel: 0243778272, Fax: 0243732325, KvK: 10037695
Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en/of verbouwen van oude panden.


Echter ook voor projecten aangaande nieuwbouw, aanbouw, opbouw, uitbouw alsmede onderhoud en interieurs bent u bij ons aan het goede adres.

Van bouwprojecten groot tot klein, moet u bij Fokker Vof zijn!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fokker Vof Aannemingsbedrijf

1
Maxaro Badkamer, Vloeren en KeukensOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy