U bent nu hier: Home » Drenthe » Nijeveen

Aannemer Nijeveen

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Nijeveen. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Drenthe, ga naar aannemer Drenthe. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Bouwbedrijf Addo Pouwels

Nijeveense Bovenboer 12, 7948 LG Nijeveen (Drenthe)
Tel: 0612116648, Fax: -, KvK: 01167921
Heeft u plannen voor het (ver)bouwen, renoveren of uitbreiden van uw
woning? Addo Pouwels helpt u graag deze plannen te realiseren. Voor zowel de uitvoering als de voorbereiding van het bouwplan kunnen wij u van dienst zijn.
Bouwbedrijf Addo Pouwels kan u van dienst zijn in diverse verbouwingen. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van deur tot het plaatsen van een dakraam, dakkapel, badkamer, keuken of het leveren van vakkundig tegelwerk. Hij biedt u de mogelijkheid tot het plaatsen van een uitbouw, het realiseren van een interne verbouwing, of geeft u de mogelijkheid uw woning te onderhouden.

Aan de hand van uw wensen en plannen biedt bouwbedrijf Addo Pouwels u de mogelijkheid een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen waarin de uitvoerende werkzaamheden duidelijk omschreven worden. Ook biedt bouwbedrijf Addo Pouwels u de mogelijk uw wensen uit te werken in vakkundige tekeningen.
Bouwbedrijf Addo Pouwels biedt u de mogelijkheid om van uw verbouwing een totaalpakket te maken waarin u van te voren alle zaken inzichtelijk heeft. Kortom: u weet waar u aan begint. Het bedrijf heeft een netwerk opgebouwd waarbij goede contacten onderhouden worden met onderaannemers, toeleveranciers en diverse vakmannen.

■Nieuwbouw
■Verbouw
■Renovatie
■Restauratie
■Klein/groot onderhoud
■Verkoop bouwmaterialen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bouwbedrijf Addo Pouwels

Aann.bedrijf Piet Bouwknegt vof

Schuurmansweg 6, 7948 NM Nijeveen (Drenthe)
Tel: 0654.393.506, Fax: 0522 491374, KvK: 04009565
Wij zijn een klein bouwbedrijf met een rijke historie aangezien het bedrijf
al meer dan 100 jaar bestaat. Wij kunnen u van dienst zijn met al uw verbouwingen maar ook nieuwbouw van een woning of bedrijfspand.
Ook hebben wij veel ervaring in het maken van een mooie nieuwe badkamer of keuken en onderhoudsarme dakkapellen of nieuwe kozijnen van hout of kunststof voorzien van HR++ isolatieglas en eventueel rolluiken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Aann.bedrijf Piet Bouwknegt vof

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy