U bent nu hier: Home » Drenthe » Bovensmilde

Aannemer Bovensmilde

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Bovensmilde. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Drenthe, ga naar aannemer Drenthe. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

De Klussenier Richard Feenstra

Boerheem 52, 9421 MA Bovensmilde (Drenthe)
Tel: 06-41649542, Fax: -, KvK: 52094758
Bent u op zoek naar een professioneel klussenbedrijf, dat uw benodigde
werkzaamheden verzorgt? De Klussenier Richard Feenstra is een vertrouwd adres voor al uw klussen in en rond uw huis of bedrijf. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dat sluit uitstekend aan bij mijn praktijkervaring. Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Zo kunt u bij mij terecht voor deskundig advies en ik denk graag met u mee. Ik verzorg een verbouwing van A tot Z geheel volgens de offerte.

U kunt mij benaderen voor de kleinere klussen en reparatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Maar ik kan u ook perfect bedienen met grotere projecten zoals het plaatsen van badkamers, dakkapellen, keukens, uitbouwen, dakramen, isolatie, kozijnen, ramen, deuren, epdm dakbedekking, timmer- en tegelwerk.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.klussenbedrijfrichardfeenstra.nl

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.


De Klussenier Richard Feenstra
Boerheem 52
9421 MA Bovensmilde
Telefoon 0592269995
Mobiel 0641649542
www.klussenbedrijfrichardfeenstra.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Klussenier Richard Feenstra

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy