U bent nu hier: Home » Gelderland » Harfsen » Aannemersbedrijf Haarman

Aannemersbedrijf Haarman

Lochemseweg 107
7217 RA Harfsen (Gelderland)
Tel: 0573-431400
Fax: 0573-432463
KvK: 08013409
Afbeelding › Aannemersbedrijf Haarman Aannemersbedrijf Haarman is een traditioneel aannemersbedrijf, gespecialiseerd in de burger- en utiliteitsbouw. De werkzaamheden bestaan onder andere uit nieuwbouw, verbouw & aanbouw, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en woningen, welke voornamelijk in Harfsen en omstreken worden uitgevoerd. (Kortom van het vervangen van een dakpan, tot nieuwbouw van landhuizen bent u bij ons aan het juiste adres).

Traditioneel met zin in de toekomst.
Aannemersbedrijf Haarman is een aannemersbedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit van de diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. De bouw verandert immers doorlopend. Nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, andere inzichten. Zowel binnen de burgerbouw als binnen de utiliteit heeft Aannemersbedrijf Haarman bewezen dat zij zeer goed in staat is oude bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is.

Bouwgarant.
Aannemersbedrijf Haarman is lid van Stichting Bouwgarant. Bij het afsluiten van een verbouwgarantie bent u gewaarborgd van kwaliteit en financiƫle zekerheid. Neemt u gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over Stichting Bouwgarant en haar verbouwgarantie.

Profiel.
Aannemersbedrijf Haarman beschikt over een gedisciplineerd team van vaste vakbekwame werknemers en een schare aan vaste onderaannemers. Hiermee wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers. Vele jaren ervaring en een grote technische kennis van zaken geeft ons een voorsprong op de collega-, concurrent bedrijven.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy