U bent nu hier: Home » Friesland » Hallum » Bouwbedrijf Bloemsma BV

Bouwbedrijf Bloemsma BV

Doniaweg 30 H
9074 TK Hallum (Friesland)
Tel: 0518-431335
Fax: 0518-432286
KvK: 01024481
Afbeelding › Bouwbedrijf Bloemsma BV Wanneer u een aannemer in het noorden van het land zoekt is Bouwbedrijf Bloemsma BV de aannemer voor U.

Wij zijn een dynamisch bouwbedrijf en bouwen zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Wij hebben ruime ervaring in zowel het bouwen van nieuwbouw woningen middels de traditionele bouwwijze als middels de houtskeletbouw. Maar ook zijn wij sterk in bedrijfspanden, fabriekshallen, veestallen, verbouw, renovatie en restauratie werken.

Wij kunnen het traject van A tot Z voor u verzorgen, inclusief het uittekenen van het ontwerp en de tekeningen voor de aanvraag bouwvergunning en het verzorgen van de aanvraag van de bouwvergunning.

Als BouwGarant aannemer kunnen wij u zekerheden bieden waar een andere aannemer dat niet kan. Op de BouwGarant site zijn alle voordelen beschreven.

Graag lichten wij ons bouwbedrijf en de bouwmogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze site toe – www.bloemsmabouw.nl.

Bouwbedrijf Bloemsma BV - ùw Bouwpartner voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel de particuliere als de utiliteitsmarkt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy