U bent nu hier: Home » Drenthe » Nijeveen » Bouwbedrijf Addo Pouwels

Bouwbedrijf Addo Pouwels

Nijeveense Bovenboer 12
7948 LG Nijeveen (Drenthe)
Tel: 0612116648
Fax: -
KvK: 01167921
Afbeelding › Bouwbedrijf Addo Pouwels Heeft u plannen voor het (ver)bouwen, renoveren of uitbreiden van uw woning? Addo Pouwels helpt u graag deze plannen te realiseren. Voor zowel de uitvoering als de voorbereiding van het bouwplan kunnen wij u van dienst zijn.
Bouwbedrijf Addo Pouwels kan u van dienst zijn in diverse verbouwingen. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van deur tot het plaatsen van een dakraam, dakkapel, badkamer, keuken of het leveren van vakkundig tegelwerk. Hij biedt u de mogelijkheid tot het plaatsen van een uitbouw, het realiseren van een interne verbouwing, of geeft u de mogelijkheid uw woning te onderhouden.

Aan de hand van uw wensen en plannen biedt bouwbedrijf Addo Pouwels u de mogelijkheid een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen waarin de uitvoerende werkzaamheden duidelijk omschreven worden. Ook biedt bouwbedrijf Addo Pouwels u de mogelijk uw wensen uit te werken in vakkundige tekeningen.
Bouwbedrijf Addo Pouwels biedt u de mogelijkheid om van uw verbouwing een totaalpakket te maken waarin u van te voren alle zaken inzichtelijk heeft. Kortom: u weet waar u aan begint. Het bedrijf heeft een netwerk opgebouwd waarbij goede contacten onderhouden worden met onderaannemers, toeleveranciers en diverse vakmannen.

■Nieuwbouw
■Verbouw
■Renovatie
■Restauratie
■Klein/groot onderhoud
■Verkoop bouwmaterialen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy