U bent nu hier: Home » Drenthe » Bovensmilde » De Klussenier Richard Feenstra

De Klussenier Richard Feenstra

Boerheem 52
9421 MA Bovensmilde (Drenthe)
Tel: 06-41649542
Fax: -
KvK: 52094758
Afbeelding › De Klussenier Richard Feenstra Bent u op zoek naar een professioneel klussenbedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? De Klussenier Richard Feenstra is een vertrouwd adres voor al uw klussen in en rond uw huis of bedrijf. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook mijn doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Ik streef ernaar om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Dat sluit uitstekend aan bij mijn praktijkervaring. Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Zo kunt u bij mij terecht voor deskundig advies en ik denk graag met u mee. Ik verzorg een verbouwing van A tot Z geheel volgens de offerte.

U kunt mij benaderen voor de kleinere klussen en reparatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Maar ik kan u ook perfect bedienen met grotere projecten zoals het plaatsen van badkamers, dakkapellen, keukens, uitbouwen, dakramen, isolatie, kozijnen, ramen, deuren, epdm dakbedekking, timmer- en tegelwerk.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.klussenbedrijfrichardfeenstra.nl

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of brief contact met mij op te nemen. Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.


De Klussenier Richard Feenstra
Boerheem 52
9421 MA Bovensmilde
Telefoon 0592269995
Mobiel 0641649542
www.klussenbedrijfrichardfeenstra.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy